Concursul „Am talent!” isi anunta castigatorii

"Concursul „Am talent!” isi anunta castigatorii"

In cadrul concursului „Am talent!”, care s-a desfasurat in luna mai 2017, au fost inscrise 165 de activitati, din domeniile: stiinta, literatura, arta, sport si evenimente de amploare din liceu. La concurs s-au inscris 38 de licee, dintre care 16 teoretice si 22 licee tehnice si speciale.

Concursul a angrenat 725 de elevi si 224 de cadre didactice din liceele tehnice si speciale si 185 de elevi si 54 de cadre didactice din liceele teoretice.

Cei 91 de castigatori au primit trofee, medalii, diplome de excelenta si materiale promotionale marca „Suntem tanara generatie!”. Toti participantii au primit diplome de participare si sepci.

Prin concursul „Am talent!”, Fundatia PRAIS isi propune sa promoveze: valorizarea talentelor, diversitatea, incluziunea sociala, stima de sine, implicarea activa a adolescentilor si crearea unor comunitati unite, in care adolescentii sa se sprijine reciproc.

Fotografiile si filmuletele din cadrul concursului „Am talent!” pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/suntemtanarageneratie/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *