Concursul #BestFlashmob a reunit peste 3.000 de elevi din 127 de licee

"Concursul #BestFlashmob a reunit peste 3.000 de elevi din 127 de licee"

In concursul #BestFlashmob care s-a desfasurat in perioada Martie 2017- Aprilie 2018, din cadrul proiectului „Suntem tanara generatie!”, au fost inscrise 132 de filmulete Flash mob, cu participanti din 127 de licee din Bucuresti, Cluj-Napoca, jud. Brasov, Iasi, Ploiesti, Roman si Timisoara.

Elevii au realizat filmulete intre 2 si 3 minute, in care au dansat alaturi de colegi pe o coregrafie creata de ei. Scopul acestui concurs a fost de a stimula spiritul de initiativa, talentul, creativitatea, lucrul in echipa, bunele relatii dar si incluziunea sociala – componente ale starii de bine.

La realizarea celor 132 de Flash mob-uri au participat 3.076 de elevi si 237 de cadre didactice, de la licee teoretice, tehnologice si speciale.

Castigatorii au fost premiati in cadrul unor ceremonii dedicate, dintre care 13 au fost organizate in Bucuresti. Acestia au primit trofee, medalii, diplome de excelenta si materiale promotionale marca „Suntem tanara generatie!”. Toti participantii au fost premiati cu diplome de participare, tricouri si sepci.

Filmuletele pot fi vizualizate pe pagina de Facebook a proiectului: www.facebook.com/suntemtanarageneratie, dar si pe canalul de Youtube: www.youtube.com/suntemtanarageneratie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *