Echipa Fundatiei PRAIS a sustinut si implementat proiectul Nestlé Romania de donatie a peste 800 piese de mobilier catre institutii de invatamant din judetul Prahova

"Echipa Fundatiei PRAIS a sustinut si implementat proiectul Nestlé Romania de donatie a peste 800 piese de mobilier catre institutii de invatamant din judetul Prahova"

Echipa Fundatiei PRAIS a sustinut si implementat cu succes proiectul Nestlé Romania de donatie a peste 800 piese de mobilier catre mai multe institutii de invatamant din judetul Prahova. Proiectul a fost realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova.

Prin aceasta actiune au fost dotate cu piese de mobilier 20 de scoli gimnaziale si licee, Palatul Copiilor, Casa Cadrelor Didactice si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova.

Catre unitatile scolare din judetul Prahova au fost donate 300 de birouri, 180 dulapuri, 300 de scaune, 40 de mese de sedinta.

,,Suntem recunoscatori si apreciem in mod real implicarea partenerilor nostri in sustinerea responsabila si creativa a dezvoltarii bazei materiale a unitatilor noastre de invatamant”, a declarat Ilona Rizea, Inspector Scolar General al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova.

,,Sprijinul acordat mediului educational in aceasta perioada complexa este o sursa de inspiratie si un exemplu de urmat! Suntem onorati ca facem parte din echipa inimoasa care a dus la bun sfarsit aceasta donatie!”, a declarat Silvia Bucur, Presedinte Fundatia PRAIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *