Redirectioneaza 3.5% din impozitul pe venit in sprijinul programelor educationale ale Fundatiei PRAIS

De 21 de ani sustinem accesul tinerei generatii la cunoastere, resurse, cultura, la educatie centrata pe valorizarea talentului, pe starea de bine, stilul de viata sanatos, grija fata de natura, avand la baza valorile morale, etica si spiritul civic.

Timp de peste 2  decenii, alaturi de Consiliu Stiintific al Fundatiei, din care fac parte reputati medici, psihologi, profesori universitari si sportivi olimpici, am dezvoltat peste 15 proiecte nationale si inter-tari, bazate pe metodologii inovative, recunoscute si premiate la nivel international, care au schimbat in bine vietile a peste 430.000 de copii si ale familiilor acestora.

In 2023 continuam sa dezvoltam 2 mari proiecte nationale: editia a XII a Miscarii Nationale „Si eu Traiesc Sanatos! – SETS”, ale care obiective principale sunt de a informa elevii și familiile acestora despre beneficiile unei alimentații echilibrate, hidratării, calității somnului, igienei personale, mișcării fizice zilnice, sportului, precum si despre importanța starii de bine și a incluziunii sociale a elevilor cu nevoi specialeşi din medii defavorizate, precum si a doua editie a programului „Planeta Albastra Conteaza pe Tine – PACT”, prin care ne dorim sa reconectam cu natura elevii din ciclul scolar primar, stimulandu-i sa faca acasa si la scoala gesturi simple prin care pot proteja natura si resursele naturale ale planetei in fiecare zi.

Peste 80.000 de scolari din 500 de scoli din toata tara sunt implicati in acest an in aceste 2 mari proiecte, alaturi de peste 4.000 de cadre didactice si peste 2 milioane de persoane, public general.

Te asteptam alaturi de noi si de partenerii nostri sa schimbam in bine vietile copiilor din Romania!

 

CUM NE POTI AJUTA:

Poti alege sa redirectionezi 3,5% din impozitul pe venit prin intermediul companiei tale, cu o cerere (model precompletat parțial: Formular 230 PRAIS) adresată departamentul economic/resurse umane, asigurandu-te de includerea următoarelor date:

  • denumire a entitatii non-profit: Fundatia PRAIS
  • cod de identificare fiscala: 14428598
  • cont: Banca B.R.D. – Sucursala Victoria, IBAN RON: RO50 BRDE 445S V671 0957 4450

Decizia de a redirecționa prin intermediul companiei tale iti apartine, iar compania este obligata sa iti ofere detaliile necesare si sa te sprijine in acest sens. In cererea adresata departamentului financiar/resurse umane, poti alege perioada de redirecționare, de unul sau doi ani fiscali consecutivi, precum si cuantumul din procentul de 3,5% pe care doresti sa-l redirectionezi.

Multumim pentru implicare!