CINE SUNTEM

In 2002, compania de consultanta in comunicare PRAIS Corporate Communications a decis sa infiinteze Fundatia PRAIS, pentru a incuraja si sprijini dezvoltarea in domeniile educatiei tinerei generatii, protectiei mediului si culturii.

Fundatia PRAIS conlucreaza cu organizatii, institutii nationale si internationale in scopul unificarii resurselor, abilitatilor si talentelor din medii diferite in beneficiul unui model de societate durabila.

PRAIS sprijină activ modelul de sustenabilitate socială și acționează în favoarea implementării unui astfel de model prin toate programele de responsabilitate dezvoltate, care acoperă patru sectoare principale: stilul de viata ecologic, economia durabila, stilul de viata sanatos, dezvoltarea personala.

Acestea sunt cele 4 directii principale ale culturii LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability) – PRAIS fiind initiatorul acesteia in Romania.

Incepand cu anul 2008, Fundatia PRAIS a fost prima entitate din Romania care a oferit consultanta in dezvoltarea programelor de inspiratie LOHAS.

„Sa alegem un alt fel de progres! Vom fi vocea care promoveaza o lume cu acces la educatie, cultura si valori morale, un stil de viata sanatos, grija pentru natura si bucuria vietii!” 

Silvia Bucur, presedintele Fundatiei PRAIS

 


CE FACEM

Bazandu-se pe cei 4 piloni LOHAS, Fundația PRAIS creează programe si miscari educationale la scara larga, care vizeaza tanara generatie, familiile si publicul larg.
Echipa sa promoveaza voluntariatul, accesul la educatie si cultura, la valorile morale si la atitudinea civică.

Echipa Fundatiei PRAIS, iunie 2018

 


Link-uri utile:

Prezentarea Fundatiei PRAIS (Prezi)

Prezentarea Fundatiei PRAIS (2014)

Raport de Activitate Fundatia PRAIS (2012)