Dance Energy

Despre program

“Dance Energy” este un proiect cultural de amploare care a promovat si sustinut talentul elevilor liceului de coregrafie Floria Capsali din Bucuresti,  initiat de Fundatia PRAIS alaturi de Razvan Mazilu in februarie 2007.

Obiectivele programului

Obiectivele proiectului au fost sensibilizarea opiniei publice cu privire la situatia materiala modesta a liceelor de coregrafie si strangerea de fonduri pentru dotarea acestora cu materiale didactice menite a crea conditii de studiu mult mai bune elevilor. Totodata, proiectul a avut in vedere promovarea dansului contemporan si a tinerelor talente care studiaza aceasta arta in scolile din Romania.

Desfasurarea proiectului:

Proiectul a debutat cu Spectacolul Extraordinar de Dans Contemporan, ”Razvan Mazilu si invitatii sai”, care a avut loc in data de 12 martie 2007 pe scena Operei Romane.

Printre invitatii s-au numarat: dansatorii Talia Paz din Israel, Claudia Martins si Rafael Carriço din Portugalia, Monica Petrica si Adrian Stoian din Romania, soprana Felicia Filip, actrita Maia Morgenstern, Johnny Raducanu, A.G.Weinberger si Mihaela Radulescu, in calitate de prezentator.

DANCE ENERGY a fost posibil datorita implicarii Operei Nationale Bucuresti si a sponsorilor nostri: Prigat, Vodafone si Volvo, care au decis sa sustina aceasta cauza. Evenimentul a beneficiat de sprijinul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.