"Conferinta tip dezbatere „Starea de bine a tinerei generatii. Astazi, pentru viitor!” din cadrul Saptamanii de excelenta pentru elevi in Ploiesti"

In cadrul „Saptamanii de excelenta pentru elevi” in Ploiesti s-a desfasurat si Conferinta „Starea de bine a tinerei generatii. Astazi, pentru viitor!”, care a reunit, pentru 2 zile: 23 si 24 mai 2017, peste 250 de elevi si cadre didactice.

Alaturi de invitatii nostri speciali – personalitati din lumea sportului, scriitori, jurnalisti si profesori universitari, am impartasit idei si lectii importante de viata. Invitatii nostri au fost: Loredana Dinu – Campioana Mondiala si Olimpica pe echipa la scrima, Ovidiu Gavrilovici – Conferentiar universitar si Doctor in psihologie, Aurora Liiceanu – Scriitor si Doctor in psihologie, Adina Popescu – Jurnalist si Redactor Dilema Veche, Irina Covaliu – Campioana europeana la scrima si Antrenor la Clubul Dinamo, Alice Nastase-Buciuta – Jurnalist, Fondator si Redactor-Sef Revista Tango.

Am dezbatut impreuna importanta starii de bine!

Afis Conferinta – Invitati Ziua I

Afis Conferinta – Invitati Ziua II