Suntem tanara generatie! este partener al Saptamanii de excelenta pentru elevi, Ploiesti

"Suntem tanara generatie! este partener al Saptamanii de excelenta pentru elevi, Ploiesti"

Intre 22-25 mai, Inspectoratul Scolar Judetean Prahova, in parteneriat cu Fundatia PRAIS, a organizat Saptamana de excelenta pentru elevi, care a avut loc la Palatul Culturii din Ploiesti.

Fundatia PRAIS a fost prezenta in cadrul acestui eveniment cu activitati si campanii de informare, atat pentru actualii, cat si pentru viitorii liceeni.

Activitatile organizate in cele 4 zile au strans peste 1.500 de participanti.

Prima zi a „Saptamanii de excelenta pentru elevi” Ploiesti a inceput cu o demonstratie de dans si un live Flashmob, marca „Suntem tanara generatie!”.

Liceenii si elevii participanti la eveniment au avut ocazia sa vada o demonstratie de dans si, mai mult decat atat, sa participe in cadrul unui Flashmob organizat de Fundatia PRAIS. Acestia au exersat miscarile de dans impreuna cu dansatori profesionisti, experienta care i-a incantat si i-a incurajat sa se inscrie in activitatile proiectului „Suntem tanara generatie!”, indeosebi in cadrul concursului Best Flashmob.

La deschiderea „Saptamanii de excelenta pentru elevi” au fost prezenti atat elevi de liceu, cat si cadre didactice, parinti, public larg.

Pe tot parcursul evenimentului, elevii au avut ocazia sa se informeze despre proiectul „Suntem tanara generatie!” consultandu-se direct cu membrii echipei Fundatiei PRAIS, la standul special amenajat cu materiale informationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *