Conferinta „Starea de bine a tinerei generatii. Astazi, pentru viitor!” – Bucuresti

"Conferinta „Starea de bine a tinerei generatii. Astazi, pentru viitor!” – Bucuresti"

Fundatia PRAIS a organizat, in data de 28 noiembrie, la Hotel Sheraton din Bucuresti, conferinta „Starea de bine a tinerei generatii. Astazi, pentru viitor!”, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Invitatii speciali ai conferintei au fost: Gabriela Szabo – campion olimpic, Ovidiu Gavrilovici – Conferentiar Universitar, Doctor in Psihologie, Daniela Palade-Teodorescu – Redactor-Sef al revistei „Cariere”, Cristina Fulop – psiholog si psihoterapeut, Medeea Marinescu – actor, Stefan Lupu – actor, dansator, coregraf si regizor la Teatrul Mic, Diana Melnic – Inspector Scolar General Adjunct (ISMB), Elena Stefan – Inspector Scolar pentru Educatie Permanenta (ISMB).

Fiecare vorbitor a avut un discurs in care a abordat una dintre temele proiectului: voluntariatul, timpul liber, sportul si ce inseamna fair-play-ul, depasirea esecului, succesul, relatia scoala-elev si elev-parinte, valorile morale, cariera si, bineinteles, starea de bine a adolescentilor.

Din cadrul conferintei a facut parte si ceremonia de premiere a celor mai active licee din Bucuresti, dar si o ceremonie speciala de premiere a castigatorilor concursului de creatie „Starea de bine a adolescentilor” – organizat in parteneriat cu Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” si ale caror lucrari au fost expuse in cadrul conferintei.

La conferinta au participat 160 de cadre didactice si elevi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *